Selamat datang ke Hydraulics Online

Welcome to Hydraulics Online - Exporter of the year

Selamat datang ke Hydraulics Online!

Rakan Penyelesaian Kuasa Bendalir Global Bebas Anda. Jika ia berhidraulik kami boleh mereka bentuk, membekal, menyelesaikan, membaiki dan menghantarnya! Mari bekerjasama dengan kami; capai cita-cita yang anda rasakan mustahil…

Mark dan Helen Tonks mengasaskan Hydraulics Online pada tahun 2004 dengan cita-cita menubuhkan syarikat pakar hidraulik bebas yang mampu bersaing dengan syarikat produk hidraulik terulung, lebih maju dan bersaiz lebih besar. Hari ini, Hydraulics Online muncul sebagai rakan niaga hidraulik pilihan pelanggan di seluruh dunia.
Dari pejabat kami, hanya menghala ke arah selatan Manchester, UK, Hydraulics Online menyampaikan perkhidmatan yang sangat peribadi kepada beribu-ribu pelanggan di seluruh dunia.

Sama ada syarikat anda ialah syarikat yang menjadi “sebutan ramai” atau syarikat baharu bermula; yang memerlukan bimbingan semasa menghasilkan prototaip atau kejuruteraan semula atau sedang mencari kelengkapan hidraulik yang biasanya menjimatkan kos dan dari sumber yang boleh dipercayai, kami berdedikasi menjadi pembekal yang berdaya saing dari segi harga dan penyampaian serta mengagumkan dari segi kualiti perkhidmatan berbanding dengan pembekal lain.

Visi kami ialah ingin menjadi penyedia perkhidmatan terulung di dunia dalam penyelesaian kuasa bendalir yang mengutamakan pelanggan.

10 Sebab Pelanggan Memilih Kami

hydraulics online icon customer focus

FOKUS PELANGGAN

Semuanya tentang diri anda: keutamaan pertama kami ialah kepuasan pelanggan. Sama ada tugasan hanya sekali yang kecil atau hubungan kerja yang bertahan lama dalam menyediakan perkhidmatan hidraulik yang kompleks, kami mahu anda berasa gembira dengan perkhidmatan kami. Sila baca perkara yang ditulis mengenai kami dalam testimoni dan kajian kes pelanggan.

Hydraulics Online Independence

100% BEBAS

Kami 100% bebas – bukan sahaja lanjutan jualan syarikat lain – menyediakan akses kepada lebih 80 jenama hidraulik, nasihat yang saksama dan menawarkan penyelesaian optimum untuk pelanggan kami. Setiap masa.

Hydraulics Online Personable Responsive Service

PERKHIDMATAN PERIBADI DAN
BERTANGGUNGJAWAB

Hidraulik biasanya membentuk sebahagian daripada produk atau perkhidmatan yang besar, oleh itu kami tahu jika ia tidak dilakukan dengan betul dan cepat pada awalnya, ia akan menjejaskan reputasi anda secara langsung dan cara pelanggan anda melihat anda. Kami terkenal kerana pendekatan kami yang kental dan sanggup berusaha dengan lebih gigih menjangkaui jangkaan. Jenama anda berada di tempat yang selamat.

Hydraulics Online Global Reach

JANGKAUAN GLOBAL

Kami membantu pelanggan di lebih daripada 130 buah negara dan di UK, ia dianggap sebagai “pintu gerbang” penyelesaian hidraulik kepada seluruh dunia. Merangkumi 24 sektor dan pasaran utama, pengetahuan dan pengalaman kami sangat luas dan mendalam: perkhidmatan dan pengetahuan hebat tanpa batasan.

Hydraulics Online Negotiation Power

KUASA RUNDINGAN

Jangkauan global dan perkongsian bersepadu kami dengan 140 pembekal memberikan kami dengan pilihan tanpa saingan dan peningkatan fleksibiliti ke atas penyumberan dari segi harga dan penyampaian – mewujudkan bulatan berbudi yang membolehkan kami mengutamakan keperluan pelanggan.

Hydraulics Online Technical Know-how

PENGETAHUAN TEKNIKAL

Pasukan teknikal kami mempunyai pengalaman 100 tahun dalam penyampaian produk, sistem dan penyelesaian hidraulik bertaraf dunia. Ratusan pelanggan kami beroperasi dalam industri hidraulik; mereka memanfaatkan pengetahuan dan kebebasan kami untuk memaksimumkan potensi jualan mereka sendiri.

Hydraulics Online Innovative System Design

REKA BENTUK INOVATIF

Sama ada anda ingin mengekalkan masa lampau atau mentakrifkan semula masa depan, kami boleh membantu anda mencapai sesuatu yang anda fikir mustahil. Kami suka cabaran. Temui perkongsian kami dengan Concorde and HypED, pasukan UK yang bersaing dalam pertandingan Hyperloop SpaceX global Elon Musk.

Hydraulics Online British Heritage and quality

STANDARD KUALITI BRITISH

Kami dibina berasaskan kualiti dan didorong oleh penambahbaikan berterusan; sentiasa berusaha menjadi terbaik dan memastikan pelanggan kami dapat mencapai potensi mereka sendiri. Baca lebih lanjut tentang akreditasi ISO 9001 kami dengan Institusi Standard British di sini.

Hydraulics Online multiple award winners

PEMENANG ANUGERAH

Sehingga sekarang, kisah dan pencapaian kami telah membawa kepada anugerah untuk perdagangan dan kecemerlangan antarabangsa kami dalam khidmat pelanggan dan pengiktirafan yang kebanyakannya termasuk Jabatan Dagangan Antarabangsa UK dan Persekutuan Perniagaan Kecil UK. Ketahui lebih lanjut.

hydraulics online icon community action

TINDAKAN KOMUNITI

Kami meluangkan masa untuk “berbakti” dan membantu sekolah, universiti dan projek dalam komuniti setempat kami; menyediakan penempatan pembelajaran berasaskan kerja kepada pelajar dan juga memberi inspirasi kepada generasi akan datang sebagai tetamu semasa rancangan radio sekolah.
 Baca lebih lanjut di sini.

Bagaimanakah kami boleh membantu?

Adakah anda sedang mencari rekaan sistem hidraulik yang lengkap atau: pam hidraulik, motor hidraulik, silinder hidraulik, pek kuasa hidraulik, penapis hidraulik, penumpuk hidraulik, injap hidraulik, kelengkapan dan aksesori hidraulik?

Laman web kami hanya mempamerkan sedikit kerja yang kami terlibat dan produk yang kami bekalkan, oleh itu, jangan risau jika anda tidak dapat menemui perkara yang anda cari.

line-green-vertical-separator

Hubungi kami sekarang dengan menggunakan borang pertanyaan di sebelah kanan, sembang dalam talian kami di bahagian bawah halaman ini atau jika anda suka, boleh berhubung dengan kami melalui: sales@hydraulicsonline.com atau berbual dengan kami dii: +44 (0) 845 644 3640

Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda tidak lama lagi.

Kami amat mengagumi Hydraulics Online kerana: capaian global ia mempunyai kedudukan berdaya saing yang jelas, model perniagaan yang kukuh dan rancangannya melabur dalam teknologi untuk lebih memahami pelanggannya dalam pasaran luas yang pelbagai di seluruh dunia.

Dr. Kevin Gallimore, Ketua Kanan, Jabatan Pengurusan Perniagaan, Manchester Metropolitan University.

Perkara yang mengagumkan saya tentang Hydraulics Online ialah semangat mereka. Hydraulics Online memahami perkhidmatan pelanggan unggul sangat penting dalam eksport sepertimana anda membina hubungan perniagaan dari jauh. Jika anda menggabungkannya dengan khidmat pelanggan yang cemerlang – seperti dilakukan oleh Hydraulics Online – anda akan berjaya dalam eksport. Saya amat gembira bekerjasama dengan mereka.

Veronica Dawson, Penasihat Perdagangan, Jabatan Perdagangan Antarabangsa UK

Benar-benar hebat apabila melihat cara anda mencabar status quo untuk mewujudkan pakar global penyedia penyelesaian e-dagang kepada pelbagai pangkalan pelanggan dari mana pun jua. Prinsip anda dengan mengutamakan kepentingan pelanggan sering didengari tapi dengan jelas anda berjaya membuktikannya.

Russell Towlson, Jabatan Perdagangan Antarabangsa UK, Poland

Amatlah menggembirakan apabila Hydraulics Online memenangi kategori eksport dalam Anugerah Perniagaan Barat Laut FSB kami. Syarikat itu menawarkan pelbagai produk hidraulik yang hebat, menjadikannya pangkalan tumpuan bagi syarikat dari dalam dan luar negara. Hakikatnya ia merupakan perniagaan berkualiti yang dipamerkan dalam bentuk kejayaan dan pertumbuhan berterusan, yang juga menjadikannya peneraju dalam perdagangan antarabangsa untuk perniagaan lain.

Phil McCabe, Persekutuan Perniagaan Kecilan, UK

Testimonial: Rayne Precision Engineering

I have passed your cards onto a couple of our maintenance contractors and have given you a high recommendation to them both, so hopefully they too will be using in the future. Thanks for helping to get our repair solved so promptly.

Read More

Testimonial: Engineering Solutions

The valve arrived about 9:00am this morning. The service from you and Steve has been first class, so thank you very much. I shall certainly use your services again and recommend you to others. Thanks again and best regards.

Read More

Testimonial: Philippines

We would like to confirm receipt of your shipment for our initial order: PO# 07623. It was a pleasure having started working with you and we hope this is just the start of a good business relationship between our companies. Again, thank you very much and we look forward for more future business opportunities with you.

Read More

Testimonial: The Netherlands

Thank you for your service with selecting the proper pump. Pumps have arrived this morning and they completely conform with the old pumps.

Read More

Testimonial: Abernethy Trust

Please pass on my thanks to Steven for great customer service and his product knowledge; our gang mowers are back up and working.

Read More

Testimonial: Virginia

Please thank your team very much in helping me solve a pump issue. I needed a pump that was manufactured by a company no longer in business, and Steven was able to locate a duplicate that was manufactured by Parker.

Read More

Testimonial: Gwynedd

Thank you, Joanna. Mark’s quote was from a technical discussion which answered many questions that I have been trying to get without success from other suppliers. Please thank Mark for his time and expertise; it was so refreshing to have a knowledgeable person rather than a sales assistant.

Read More

Testimonial:Missouri

Just wanted to tell you that the pump fits and works perfectly. You were a big help, thank you.

Read More

Testimonial: Lift Company

Hi Mark, Thanks for sorting this out for me so quickly. Absolutely brilliant service… In this day and age it is so rare to come across a company with customer service to this level. Much appreciated.

Read More

Testimonial – Perth

Can you let the boys know that they are providing us with great service, parts and information in all our locations. Your service is prompt and reliable; you’re our “go to” guys when it comes to hydraulics.

Read More
New Monday, new week, new website! Today is the day we are launching our fresh and updated online experience. We’re [...] Read More
We’ve always known that our operations director, Helen is a force of nature, and it has been wonderful this week [...] Read More
Hydraulics Online has come a long way since it was founded in 2004 and, with our fifteenth-year anniversary just around [...] Read More
The decision to leap from a role within a giant tyre manufacturer employing 112,000 people worldwide to a family run [...] Read More

It’s official! We’ve got the vision! Hydraulics Online Co-founder, Helen Tonks has been shortlisted in the 2018 Enterprise Vision Awards […]

Read More

As their North West Business Exporter of the Year, the Federation of Small Businesses asked Hydraulics Online to speak at the 2018 […]

Read More

Hydraulics Online founders Mark and Helen recently had one of their most exciting interviews to date – with the radio […]

Read More

We did it again! Hydraulics Online is delighted to announce that we have been recognised as the North West Business Exporter […]

Read More

Mark’s entry into the fluid power industry was more than a little by chance but he now finds himself leading a […]

Read More

Federation of Small Businesses Award Finalist: North West Business Exporter of the Year We rarely take a step back to […]

Read More