Welkom bij Hydraulics Online

Welcome to Hydraulics Online - Exporter of the year

Welkom bij Hydraulics Online!

Uw onafhankelijke, wereldwijde partner voor hydraulische oplossingen. Alles wat hydraulisch is, kunnen wij ontwerpen, leveren, oplossen, repareren en verzenden! Word onze partner en bereik dingen die u nooit voor mogelijk had gehouden…

Mark en Helen Tonks richtten Hydraulics Online in 2004 op met de ambitie om een gespecialiseerd, onafhankelijk bedrijf op het gebied van hydrauliek op te bouwen dat zou kunnen concurreren met grotere, meer gevestigde en productgestuurde spelers in de sector. Vandaag de dag is Hydraulics Online de voorkeurspartner op het gebied van hydrauliek van klanten uit de hele wereld. Vanuit ons kantoor, ten zuiden van Manchester, VK, levert Hydraulics Online een in hoge mate gepersonaliseerde service aan duizenden klanten over de hele wereld.

Of u nu een gevestigde „bekende naam“ bent of een startend bedrijf; of u nu advies nodig heeft bij het ontwikkelen van een prototype of re-engineering, of op zoek bent naar regelmatige, kosteneffectieve en betrouwbare inkoop van bekende hydraulische apparatuur, wij streven ernaar altijd concurrerend te zijn qua prijs en levering en om een betere service te leveren dan andere leveranciers.

Onze missie is om wereldwijd een toonaangevende onderneming voor maatwerkoplossingen voor onze klanten op het gebied van hydrauliek te worden.

10 redenen waarom klanten voor ons kiezen

hydraulics online icon customer focus

KLANTGERICHTHEID

Het draait allemaal om u: klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. Of het nu gaat om een kleine, eenmalige klus of een langdurige relatie voor het leveren van complexe hydraulische diensten, wij willen dat u blij bent dat u ons heeft gevonden. Lees wat anderen over ons zeggen in onze klantbeoordelingen en casestudies.

Hydraulics Online Independence

100% ONAFHANKELIJK

Wij zijn 100% onafhankelijk – en niet gewoon een verkooptak van een ander bedrijf – en bieden u meer dan 80 merken hydrauliek, werkelijk onafhankelijk advies en de beste oplossingen voor onze klanten. Altijd.

Hydraulics Online Personable Responsive Service

PERSOONLIJKE SERVICE WAARBIJ MET U MEEGEDACHT WORDT

Hydrauliek vormt meestal een onderdeel van een groter product of grotere dienst, dus weten wij dat wanneer wij niet direct, gelijk en snel een goede service leveren dit direct van invloed is op uw reputatie en hoe uw klanten u zien. Wij staan bekend om onze volhardende aanpak en bereidheid om extra moeite te doen. Uw merk is bij ons in veilige handen.

Hydraulics Online Global Reach

WERELDWIJD BEREIK

Wij ondersteunen klanten in 130 landen en worden in het Verenigd Koninkrijk beschouwd als de „poort“ tot hydraulische oplossingen in de rest van de wereld. Wij bedienen 24 bedrijfstakken en markten, en onze kennis en ervaring zijn even breed als grondig: fantastische service en kennis kennen geen grenzen.

Hydraulics Online Negotiation Power

STERKE ONDERHANDELINGSPOSITIE

Ons wereldwijde bereik en integrale samenwerkingsverbanden met 140 leveranciers bieden ons een ongeëvenaarde keuze en een grote flexibiliteit op het gebied van inkoop voor wat betreft zowel prijzen als levering, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat waarin we de behoeften van onze klanten op de eerste plaats kunnen zetten.

Hydraulics Online Technical Know-how

TECHNISCHE KNOWHOW

Ons technische team heeft meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van toonaangevende hydraulische producten, systemen en oplossingen. Honderden van onze klanten maken zelf deel uit van de hydraulische sector en maken gebruik van onze kennis en onafhankelijkheid om hun eigen afzetmogelijkheden uit te breiden.

Hydraulics Online Innovative System Design

INNOVATIEF DESIGN

Of u nu het verleden wilt behouden of een andere wending wilt geven aan de toekomst, wij kunnen u helpen om dingen te bereiken die u niet voor mogelijk had gehouden. Wij zijn gek op uitdagingen. Lees meer over onze samenwerking met Concorde en HypED, het Britse team dat meedoet aan de wereldwijde SpaceX Hyperloop-race van Elon Musk.

Hydraulics Online British Heritage and quality

BRITSE KWALITEITSNORMEN

Wij zijn gebouwd op kwaliteit en worden gedreven door voortdurende verbetering: we streven er altijd naar om naar beste kunnen te presteren en ervoor te zorgen dat ook onze klanten alles uit zichzelf kunnen halen. Lees hier meer over onze ISO 9001-certificering van de British Standards Institution.

Hydraulics Online multiple award winners

PRIJSWINNAARS

Onze geschiedenis en onze prestaties tot nu toe hebben ons prijzen opgeleverd voor onze internationale betrekkingen en uitmuntende klantenservice, en erkenning van vele instanties, zoals het Britse Ministerie voor internationale handel en de Britse organisatie voor kleine ondernemingen. Meer informatie.

hydraulics online icon community action

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Wij zetten ons in om „iets terug te doen“ en scholen, universiteiten en projecten in onze lokale gemeenschap te ondersteunen. In dit kader verzorgen we praktijkonderwijs aan leerlingen en proberen bijvoorbeeld ook als gast in een schoolradioprogramma de nieuwe generatie te stimuleren. Lees hier meer.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u op zoek naar een volledig hydraulisch systeemontwerp of: hydraulische pompen, hydraulische motoren, hydraulische cilinders, hydraulische accu‘s, hydraulische filters, hydraulische accumulatoren, hydraulische kleppen, andere hydraulische apparatuur en toebehoren?

Op onze website is slechts een klein deel te zien van de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren en de producten die we kunnen leveren, dus maakt u zich geen zorgen als u niet kunt vinden wat u zoekt.

line-green-vertical-separator

Neem nu Contact met ons op door middel van het informatieformulier rechts of onze online chat onderaan deze pagina. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op sales@hydraulicsonline.com of telefonisch op +44 (0) 845 644 3640

Wij kijken ernaar uit om spoedig met u samen te werken.

Wij waren zeer onder de indruk van Hydraulics Online door hun wereldwijde bereik, duidelijke positie ten opzichte van de concurrentie, hun sterke bedrijfsmodel en hun plannen om te investeren in technologie om hun klanten in een groot aantal markten over de hele wereld beter te begrijpen.

Dr. Kevin Gallimore, Faculteitshoofd, Business Management Department, Manchester Metropolitan University.

Wat me het meeste aanspreekt in Hydraulics Online is hun passie. Hydraulics Online begrijpt dat uitmuntende klantenservice van essentieel belang is in de internationale handel, omdat zakelijke relaties op afstand worden opgebouwd. Als je dat combineert met uitmuntende klantenservice – wat Hydraulics Online doet – kun je een succesvol exporteur worden. Ik werk heel graag met hen samen.

Veronica Dawson, Exportadviseur, Britse Ministerie voor internationale handel

Het is geweldig om te zien hoe jullie vanuit het niets voor een kleine revolutie hebben gezorgd en jullie hebben ontwikkeld tot een wereldwijde, gespecialiseerde aanbieder van e-commerce-oplossingen met een gevarieerd klantenbestand. Jullie mantra dat de klant op de eerste plaats komt, wordt vaak gehoord, maar jullie zijn hier duidelijk in geslaagd.

Russell Towlson, Britse Ministerie voor internationale handel, Polen

Ik ben blij dat Hydraulics Online de winnaar is in de categorie Export van onze FSB North West Business Awards. Dit bedrijf heeft echt een fantastisch assortiment hydraulische producten, waardoor het een referentiepunt is geworden voor binnenlandse en buitenlandse bedrijven. De kwaliteit van het bedrijf komt tot uitdrukking in zijn continue succes en groei, wat het ook een boegbeeld van internationale handel voor andere bedrijven maakt.

Phil McCabe, Britse Vereniging van kleine ondernemingen

Testimonial: Rayne Precision Engineering

I have passed your cards onto a couple of our maintenance contractors and have given you a high recommendation to them both, so hopefully they too will be using in the future. Thanks for helping to get our repair solved so promptly.

Read More

Testimonial: Engineering Solutions

The valve arrived about 9:00am this morning. The service from you and Steve has been first class, so thank you very much. I shall certainly use your services again and recommend you to others. Thanks again and best regards.

Read More

Testimonial: Philippines

We would like to confirm receipt of your shipment for our initial order: PO# 07623. It was a pleasure having started working with you and we hope this is just the start of a good business relationship between our companies. Again, thank you very much and we look forward for more future business opportunities with you.

Read More

Testimonial: The Netherlands

Thank you for your service with selecting the proper pump. Pumps have arrived this morning and they completely conform with the old pumps.

Read More

Testimonial: Abernethy Trust

Please pass on my thanks to Steven for great customer service and his product knowledge; our gang mowers are back up and working.

Read More

Testimonial: Virginia

Please thank your team very much in helping me solve a pump issue. I needed a pump that was manufactured by a company no longer in business, and Steven was able to locate a duplicate that was manufactured by Parker.

Read More

Testimonial: Gwynedd

Thank you, Joanna. Mark’s quote was from a technical discussion which answered many questions that I have been trying to get without success from other suppliers. Please thank Mark for his time and expertise; it was so refreshing to have a knowledgeable person rather than a sales assistant.

Read More

Testimonial:Missouri

Just wanted to tell you that the pump fits and works perfectly. You were a big help, thank you.

Read More

Testimonial: Lift Company

Hi Mark, Thanks for sorting this out for me so quickly. Absolutely brilliant service… In this day and age it is so rare to come across a company with customer service to this level. Much appreciated.

Read More

Testimonial – Perth

Can you let the boys know that they are providing us with great service, parts and information in all our locations. Your service is prompt and reliable; you’re our “go to” guys when it comes to hydraulics.

Read More
New Monday, new week, new website! Today is the day we are launching our fresh and updated online experience. We’re [...] Read More
We’ve always known that our operations director, Helen is a force of nature, and it has been wonderful this week [...] Read More
Hydraulics Online has come a long way since it was founded in 2004 and, with our fifteenth-year anniversary just around [...] Read More
The decision to leap from a role within a giant tyre manufacturer employing 112,000 people worldwide to a family run [...] Read More

It’s official! We’ve got the vision! Hydraulics Online Co-founder, Helen Tonks has been shortlisted in the 2018 Enterprise Vision Awards […]

Read More

As their North West Business Exporter of the Year, the Federation of Small Businesses asked Hydraulics Online to speak at the 2018 […]

Read More

Hydraulics Online founders Mark and Helen recently had one of their most exciting interviews to date – with the radio […]

Read More

We did it again! Hydraulics Online is delighted to announce that we have been recognised as the North West Business Exporter […]

Read More

Mark’s entry into the fluid power industry was more than a little by chance but he now finds himself leading a […]

Read More

Federation of Small Businesses Award Finalist: North West Business Exporter of the Year We rarely take a step back to […]

Read More